new design

New Design

RS53 - AYAT QURSI & AYAT SERIBU DINAR (NEW DESIGN)

RS54 - KALIMAH ALLAH MUHAMMAD (NEW DESIGN)

AYAT SEIBU DINAR & SURAL AL-IMRN AYAT 173 (NEW DESIGN)